Sommerlagkage

Tror du på magi?

!cid_5FFACD3B-B238-4444-BA76-044B6F7907EF!cid_A18B857B-1E56-447E-9249-EBC5E4745A68

Jeg har altid være lidt alternativ og troet på ting, som andre fandt for mærkeligt. Jeg har en passion for sten og krystaller og deres energier. Hvornår det startede kan jeg ikke helt huske, men da jeg var i starten af 20’erne arvede jeg en halskæde med to sten i og herefter begyndte det langsomt. Sten og krystaller er i min verden noget af det smukkeste, og jeg synes det er helt vildt at naturen kan skabe noget så smukt. Der findes masser af sten og jeg kan slet ikke hitte rundt i dem alle endnu, men jeg forsøger at udvide min viden lidt hele tiden. Jeg har tit en sten i lommen eller i tasken for at sprede god energi . På mit skrivebord har jeg en Ametyst grotte stående – den fylder rummet med god energi og derudover er den såå smuk og inspirerende at kigge på.
Sten er en perfekt gave fordi de varer evigt. Hvis jeg skal anbefale en sten, så bliver det Ametyst, da det er en varm og elskelig sten.

Hvis man skal forny energien i sine sten og krystaller, så skal man lægge dem i en skål og lade koldt vand løbe nede over dem.

Du kan finde info om sten og krystaller her www.stenguiden.dk
samt i bøgerne “Krystalnøglen” af Jette Holm samt “Ædelstene & Mineraler II” af Anders Futtrup

 

 

 

   

1 kommentar

  • cecilia k

    Rosakvarts og bjergkrystal er også gode sten. Bjergkrystalen giver dine andre sten mere energi og rosakvarts giver harmoni,kærlighed,ro og tager tv og computer stråler.
    Lone Hertz har også skrevet gode krystal bøger om de forskellige stens virken.
    Fedt indlæg

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerlagkage