Krabbejagt og det smagte mums!

Vimpel – fin personlig gave :-)

Ligger du inde med nogle stofrester eller måske noget tøj som dit barn er blevet for stor til, så er det en oplagt idé at genbruge det og eksempelvis lave noget fint pynt til værelset.
Herunder illustreres det hvordan man kan lave sin egen personlige vimpel til børneværelset, til barnevognen eller måske til fødselsdag.

Først tegnes en ligesidet trekant på et stykke karton (papir kan også bruges) som skal bruges som skabelon. Skabelonen lægges på stoffet, som skal være lagt dobbelt, sådan at der klippes to trekanter ud. Gentag denne proces på stof med forskellige mønstre for at skabe et varieret udtryk. De to trekanter stryges sammen med dobbeltklæbende vlies (fås i alle stofbutikker såsom Stof2000 m.fl.) Vliesen klippes ud efter samme skabelon. Når trekanterne er strøget sammen sættes de fast på et kantebånd, således som vist på billedet. Afsluttende bukkes kantebåndet rundt og syes igen. Et voilà! Man kan med fordel klippe bogstaver ud og stryge/lime dem på vimplerne – rigtig god idé til en personlig og hjemmelavet gave med navn, som kan bruges ved barnets fødselsdag år efter år 🙂

12346

   

1 kommentar

  • Ih, hvor er din blog fin 🙂 Jeg er lige et smut forbi.

    Jeg er netop blevet en del af Bloggers Delight “familien” som Premium Blogger på cathrineyoga.dk 🙂 Jeg skriver om mental balance, yoga og naturlige fødevarer samt beauty – måske det var et kig værd? 😉

    Kh Cathrine <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krabbejagt og det smagte mums!