Vind billetter til rock på Østre Gasværk

Ståltråd & Lyskæde

IMG_1674

Jeg har længe tænkt på, at jeg ville prøve at lave en sky af ståltråd og pynte den med en lyskæde. I fredags blev den så lavet til at pynte i vinduet i butikken og jeg synes faktisk, at den blev ret fin. Man kan jo forme alle mulige figurer – nu er jeg bare vild med ting fra himlen.

Jeg har brugt almindelig sort ståltråd. Først har jeg lavet selve formen af skyen, og derefter har jeg viklet ståltråd rundt masser af gange for at gøre den mere fast. Derefter har jeg sat lyskæden rundt om.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind billetter til rock på Østre Gasværk