4 minutter at lave og spise :-)

Munden fyldt med lige mange søde og sunde tænder …

Jeg har munden fyldt med lige mange søde som sunde tænder, så da jeg blev spurgt af Eva Trio om jeg ville anrette en farverig ret, så var det sværeste valg hvilke af mine tænder jeg skulle gøre glade. Valget faldet på de sunde – for når jeg nu skulle anrette noget mad, ville jeg da være en tosse, hvis jeg ikke spiste det lige bagefter, og så gik fornuften ind og det blev en salat (for jeg har allerede spist alt for mange julegodter). En salat med mix af spinat, frisk basilikum, appelsiner og granatæbler – lækkert og fyldt med energi. Om aften er den perfekt (synes jeg) som tilbehør til laks.

Hvad angår farver – ja så er jeg ret vild med farver. Jeg arbejder til dagligt med farver, og kan bruge lang tid på at kigge i min farvebog for at finde den rigtige nuance. I hverdagen flydt med travlhed handler maden især om variation, men når vi har gæster kan jeg godt lide, at gøre noget ekstra ud af borddækningen og maden. Og der ligger da en tanke eller to bag det jeg serverer, alt efter om det er med børn eller uden.

Hvis du vil have lidt fif af Eva Trio kan du se filmen her. Velbekommen!

Indlægget er sponsoreret af Eva Trio.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 minutter at lave og spise :-)