Hjemmelavede skumfiduser

Kaffe med ingefær som sidevogn

Denne tid er kold og grå – derfor er noget af det bedste jeg ved, at starte dagen med et ingefærshot. Ingefær er godt for alverdens ting og jeg synes jeg kan mærke energien boble i mig. Derfor drikker jeg fast kaffe med ingefær som sidevogn om morgen. Hvis du har lyst til, at skyde dagen i gang med lidt hjemmelavet Ingefærshot, så kan du se opskriften her 🙂

Ingredienser
2 liter vand
200 gram ingefær
2 citroner
2 spsk. rørsukker
2 kviste timian

Fremgangsmåde 
Skræl ingefæren og skær dem i skiver. Pres saften ud af citronerne.
Vand, ingefær, citronsaft, sukker og timian koges i 45 min.
Lad det afkøle og si det. Kom derefter på flaske og stil det i køleskabet.

Hvis du mangler nogle glasflasker, så har jeg købt mine HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede skumfiduser