Kaffe med ingefær som sidevogn

Nu er det fastelavn, så har jeg glemt mit navn…

Asminderød kirke var i dag fuldstændig proppet med mennesker og forvandlet til en stor fastelavensfest. Vi havde taget turen til Asminderød fordi Sara Marie og resten af juniorkorret skulle synge. En lokal børnehave havde pyntet kirken med fastelavnsris, og det store hvide rum var fyldt med masser af fine supermænd, prinsesser og alverdens andre fine kostumer. Korret var også udklædt, og de sang og dansede i kirkens midtergang mellem præstens prædiken. Meget skøn stemning!, som havde den allerfineste afslutning med at slå katten af tønden og varm kakao og fastelavnsboller.  Jeg har aldrig været så meget i kirke, som efter Sara Marie er startet i kirkekorret. Faktisk har jeg kun været i kirken til de traditionelle begivenheder, såsom dåb, bryllup mm. – men jeg er vild med den modernisering som kirken har fået, for det er et perfekt rum at bruge til at skabe et lokalt fællesskab. Oven i hatten har de den helt fantastiske Cille som sanglærer, som bare er god til at give pigerne noget sang power 🙂

 with f2 preset

“Nu er det fastelavn, så har jeg glemt mit navn og taget maske på
det ka’ du nok forstå og jeg danser, danser, danser som en kat”

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffe med ingefær som sidevogn